Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Wewengkon administratif pamaréntahan Indonésia Kabupatèn iku wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia kang kabawah bupati. Saliyané kabupatèn, pamérangan wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ya iku: provinsi lan kutha. Wewengkon-wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia duwèni wewenang lan tanggung jawab kang padha, dadi kanthi yuridis ora ana gayutan hirarki.

SajarahBesut

Sadurungé, wewengkon administratif kabupatèn lan kutha iku dadi laladan tingkat II.

Uga delengenBesut