Pasumbanging naraguna Sam Hidayat

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

12 Agustus 2022

9 Agustus 2022

8 Agustus 2022

5 Agustus 2022

19 Juli 2022

4 Juli 2022

13 April 2022

22 Maret 2022

21 Maret 2022

18 Maret 2022

12 Maret 2022

  • 05.0512 Maret 2022 05.05 sa +44 Mangkunagara XTidak ada ringkasan suntingan Tenger: Besutan visual
  • 05.0312 Maret 2022 05.03 sa +434 A Mangkunagara XKaca anyar: '''Gusti Pangéran Harya Bhré Cakrahutama Wira Sujiwa''' (cara Indonésia: '''Gusti Pangeran Haryo Bhre Cakrahutomo Wira Sudjiwo''') utawi '''Mangkunegara X''' (miyos 29 Maret 1997) punika adipati kaping sedasa ingkang jumeneng nata ing Kadipatèn Mangkunagaran. Panjenenganipun punika putra ragil saking KGPAA Mangkunagara IX, ingkang sampun surud rikala 13 Agustus 2021. Mangkunagara X kajumenengaken nata ing surya 12 Maret 2022. Tenger: Besutan visual

26 Januari 2022

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)