Wilujeng kanca-kanca, tepangaken nama kula Sam minangka salah satunggaling kontributor wonten Wikipédia Jawa. Sumangga sinau sesarengan wonten papan punika.

Babel:
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-5Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat sangat mahir.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih ing Ngayogyakarta tanggal=26 Januwari 2020.