Wilujeng kanca-kanca, tepangaken nama kula Sam minangka salah satunggaling kontributor wonten Wikipédia Jawa. Sumangga sinau sesarengan wonten papan punika.


Babel:
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-5Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat sangat mahir.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 26 Januwari 2020 ing Ngayogyakarta.
Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 16 Oktober 2022 ing Ngayogyakarta.
Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 19 Nopèmber 2022 ing Surabaya.