Pras
Pangurus, Birokrat
Pras.jpg
JenengPrasetyo
Tandha tanganPras (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
15 taun, 2 sasi lan 9 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGNaraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan
Taurus.svgNaraguna iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svgNaraguna iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.

nDèrèk nepangaken, nami kula Prasetyo, lair taun 1950 ing dusun Ngawen, Kabupaten Blora, Jawi Tengah. Sapunika manggèn wonten Jakarta.

Kawigatosan:

  • Basa, sastra lan budaya Jawi. Kadereng saking raos prihatin amargi kawigatosan dhumateng basa Jawi déning pamaréntah saha masarakat Jawi piyambak tansaya surut. Manawi mboten wonten ingkang kagugah kanggé ndèrèk memetri lan nyengkuyung sasaged-sagedipun, dangu-dangu saèstu saged sirna. Tuladhanipun sampun cetha wéla-wéla. Upami badhé nggayuh sarjana strata tiga bab kawruh basa Jawi kedah keraya-raya tindak wonten ing Leiden, negari Walandi. Boten saged dipun sélaki malih yèn ing tembé wingking saged ugi tiyang Jawi ingkang badhé sinau kawruh bab gamelan kedah tindak dhateng Boston rumiyin.

Kawigatosan sanèsipun:

  • Geografi
  • Pulitik
  • Militèr

PranalaBesut

StatistikBesut

Statistik Wiki JvBesut

Statistik pangurusBesut

BasaBesut

Jeneng artikeliBesut

KategoriBesut

CithakanBesut

Daftar sockpuppetBesut

Bintang WikiJvBesut

PirantiBesut

PatroliBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

26 Oktober 2021

24 Oktober 2021

23 Oktober 2021

22 Oktober 2021

21 Oktober 2021

20 Oktober 2021


1000 artikel anyar


20 Gambar anyar