Pras
Pangurus, Birokrat
JenengPrasetyo
Tandha tanganPras (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
17 taun, 10 sasi lan 6 dina
Domisili
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan
Naraguna iki nduwèni zodiak Taurus
Naraguna iki nduwèni shio macan
Hobi
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.

nDèrèk nepangaken, nami kula Prasetyo, lair taun 1950 ing dusun Ngawen, Kabupaten Blora, Jawi Tengah. Sapunika manggèn wonten Jakarta.

Kawigatosan:

  • Basa, sastra lan budaya Jawi. Kadereng saking raos prihatin amargi kawigatosan dhumateng basa Jawi déning pamaréntah saha masarakat Jawi piyambak tansaya surut. Manawi mboten wonten ingkang kagugah kanggé ndèrèk memetri lan nyengkuyung sasaged-sagedipun, dangu-dangu saèstu saged sirna. Tuladhanipun sampun cetha wéla-wéla. Upami badhé nggayuh sarjana strata tiga bab kawruh basa Jawi kedah keraya-raya tindak wonten ing Leiden, negari Walandi. Boten saged dipun sélaki malih yèn ing tembé wingking saged ugi tiyang Jawi ingkang badhé sinau kawruh bab gamelan kedah tindak dhateng Boston rumiyin.

Kawigatosan sanèsipun:

  • Geografi
  • Pulitik
  • Militèr

Pranala

besut

Statistik

besut

Statistik Wiki Jv

besut

Statistik pangurus

besut

Jeneng artikeli

besut

Kategori

besut

Cithakan

besut

Daftar sockpuppet

besut

Bintang WikiJv

besut

Piranti

besut

Patroli

besut
1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

22 Juni 2024

21 Juni 2024

20 Juni 2024

19 Juni 2024

18 Juni 2024


1000 artikel anyar

23 Juni 2024

22 Juni 2024

21 Juni 2024

20 Juni 2024

19 Juni 2024

18 Juni 2024

17 Juni 2024

16 Juni 2024

15 Juni 2024

14 Juni 2024

8 Juni 2024

7 Juni 2024

5 Juni 2024

1 Juni 2024

31 Mèi 2024

29 Mèi 2024

27 Mèi 2024


20 Gambar anyar