Tuduhaké menu pokok

Wong Bali iku suku bangsa ing Indonésia kang mligi urip ing Pulo Bali lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa. Wong Bali mligi agamané Hindhu.

Wong Bali
Wong Bali
Bali-Ubud 0703a.jpg
Para wanita Bali nyunggi sajèn menyang pura.
Gunggung cacah jiwa
(3,0 yuta (cacah jiwa 2000))
Tlatah mawa cacah jiwa akèh
Bali (Indonésia): 2,8 yuta
Basa
Bali, Sasak, Indonésia, Jawa
Agama
Hindhu, Buda, Islam, Kristen
Golongan ètnik magepokan
Wong Jawa, Wong Sasak