Pulo Bengkalis

pulo ing Indonésia

Pulo Bengkalis iku siji pulo ing Provinsi Riau, uga minangka pulo utama lan pusat pamaréntahan Kabupatèn Bengkalis.

Bengkalis
Géografi
PernahAsia Kidul-wétan
KoordhinatKoordhinat: 1°28′S 102°7′E / 1.467°S 102.117°E / -1.467; 102.117
Administrasi
Indonésia
ProvinsiRiau
KabupatènBengkalis
Dhémografi
Cacah jiwa690.366 jiwa

Uga delengenBesut