Tuduhaké menu pokok
Provinsi Riau
Lambang Provinsi Riau
Lambang Riau
Sesanti: " "
Péta Riau ing Indonésia
Dina Dadi: 9 Agustus 1957
Kutha krajan: Pekanbaru
Gubernur: H.M. Rusli Zainal
Jembar
 - Total:

111.228,65 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

9 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 5.308.702 (2003)
+/- / km²
Suku bangsa: Suku Malayu, Suku Minangkabau, Wong Jawa lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan liyané
Basa: basa Indonésia, basa Malayu lan liyané
Zona Wektu: (WIB)

Provinsi Riau iku katata sajeroning 9 kabupatèn lan 2 kutha. Kutha krajané ya iku Pekanbaru, kutha liyané: Dumai.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut