Tuduhaké menu pokok
Drum

Drum ya iku piranti musik perkusi kang kapérang saka kulit kang dibatek lan ditabuh nganggo tangan utawa tabuh kang awujud wilah. Saliyané kulit, drum uga bisa nggunakaké bahan liyané kaya ta plastik. Drum iku kasebar ing donya, lan wujudé warna-warna, kaya ta kendang, timpani, Bodhrán, Ashiko, snare drum, bass drum, tom-tom, beduk, lan liya-liyané.

Ing musik pop, musik rock, lan musik jazz, lumrahé nggunakaké drum kang wis didadèkaké siji utawa disetel dadi siji, kang isiné kaya ta snare drum, tom-tom, bass drum, cymbal, hi-hat. Wong kang nggunakaké piranti drum set diarani drumer.

Jinis drumBesut

Pranala njabaBesut