Wikipédia:Birokrat

Ing kapanatan Wikipédia, birokrat iku naraguna Wikipédia sing nduwé kawenangan tèhnis kanggo

  • ngangkat status naraguna liya dadi panata utawa birokrat
  • ngangkat lan nyabut status naraguna bot