Puryono

Gabung 25 Novèmber 2010
Puryono
Pangurus
PuryonoYono.jpg
JenengPuryono
Tandha tanganPuryono (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak naraguna
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Seal of the City of Semarang.svgNaraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Kelairan
Taurus.svgNaraguna iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svgNaraguna iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Admin mop.PNGNaraguna iki panata ing Wikipédia basa Jawa.
Police man ganson.svgNaraguna iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"


Nderek nepangaken nami kula Puryono

  • Panggonan, Tanggal Lair : Blora, 27 April April
  • Alamat Omah  : Desa Ngawen Kecamatan Ngawen Kabupaten Blora 58254,Jawa Tengah Indonesia
  • Panggawean :Tenaga Pandhidhik ing Madrasah Aliyah Negeri Blora
  • Mata Pelajaran kang diampu :Seni Budaya,TIK,Ketrampilan Disaind,Sablon,Ukir lan Fotografi
  • Nomer Tilpun  : 081313177776
  • Jinis Kelamin  : Lanang
  • Agama : Islam
  • Alamat èmail  : puryono81@gmail.com
  • Facebook  : Pur Akun Facebookku
  • Twitter  : [1]
  • Instagram  : Pur

Riwayat PandhidhikanBesut

  1. . SD Negeri 5 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  2. . SMP Negeri 1 Ngawen Blora Jawa Tengah Indonesia
  3. . SMA Negeri 1 Tunjungan Blora Jawa Tengah Indonesia
  4. . Program Studi Pendhidhikan Seni Rupa dan Disaind Fakultas Bahasa dan Seni UNNES Jawa Tengah Indonesia


Riwayat OrganisasiBesut

  1. . Ketua HIMA Seni Rupa 2001-2002
  2. . Ketua Komunitas ARTrisan Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  3. . Dewan Pengawas Komunitas "Jeans Painting" Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  4. . Ketua DPM FBS UNNES Semarang Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  5. . Ketua Unit Kegiatan Mahasiswa Disaind UNNES Jawa Tengah Indonesia 2002-2003
  6. . Ketua Penggelola Galeri Langgeng Magelang Jawa Tengah Indonesia (2003-2004)
  7. . Ketua Himpunan Hima Se-Jateng (2003-2004)
  8. . Ketua Pameran Bersama "Art of Art"di Jogyakarta (2004)
  9. . Dewan Pengawas BEM UNNES (2004)
  10. . Sekretaris Dewan Pertimbangan Perupa Blora Jawa Tengah Indonesia (2005-2006)
  11. . Pengguna ing Wikipedia Basa Jawa (2011)
  12. . Anggota Wikimedia Indonesia (WMID) (2011)
  13. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES (2011)
  14. . Anggota Proyek Papat Limpad ing UNNES,UI,UNDIP,UNY,UGM lan IKIP PGRI (2012)
  15. Bendahara Dewan KMBB Blora Jawa Tengah (2014-2015)
  16. Dewan Penasehat Ngawen Bird Club (2015)


  BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


  Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.03 (UTC)


PatroliBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

7 Dhésèmber 2021

6 Dhésèmber 2021

5 Dhésèmber 2021

4 Dhésèmber 2021

3 Dhésèmber 2021

2 Dhésèmber 2021

1 Dhésèmber 2021

30 Novèmber 2021


1000 artikel anyar

Special:NewimagesBesut

20 Berkas baru