Benny Simanjuntak (lair ing Medan, 4 Sèptèmber 1969; umur 50 taun) iku kang duwé Sekolah Acting presenter lan Modelling Contoh Management, perusahaan Manajemen artis kang diadegake ning taun 1998.[1] Priya kang sok diundhang karo jeneng Bencot iki wis ora diragukaké manèh amarga wis dibuktikaké nalika dadi manajer saka artis-artis ning Indonésia, kaya ta Indra L. Brugmann, Jonathan Frizzy, Nina Saqinah, Steve Emmanuel, Kinaryosih, Leony, Dhini Aminarti lan artis-artis liyané ning kutha krajan.[1]

Benny Simanjuntak
Benny S.jpg
LairBenny Simanjuntak
Pakaryankang duwé Sekolah Acting presenter lan Modelling Contoh Management, perusahaan Manajemen artis kang diadegake ning taun 1998

Benny Simanjuntak uga olèh undhang-undhangan Benny Contoh, amarga jeneng manajemené.[2] Ngeluncuraké manajemen anyaré kang dijenengi New Contoh Management uta manawa disingkat dadi NCM.[2] Dhèwèké nggawé gebrakan ning dunya hiburan, amarga nggandheng model Internasional kang asalé saka Ukraina lan Uzbekistan nganti akahé 10 model digawa Benny kanggo nambahi warna ning dunya hiburan ning Indonésia.[2]

Alesané déning Benny iki supaya para model ning Indonésia bisa kapengin lan bisa mèlu-mèlu ning dunya model internasional uga.[2] Ora namung kanggo para model ning Indonésia, alesan iku uga dituju kanggo para désainer kanggo improvisasi.[2] Niaté iki ora main-main, dhèwèké rela manawa lunga adoh menyang Éropah namung kanggo golet para model kang akehé wis kondhang ning masarakat internasional.[2] Modelé uga ora main-main, dhèwèké ndeleng experience saka model iku, lan akehé pengalamané.[2] Meski para model iku akèh-akehé ora bisa nggunem nganggo basa Indonésia, dhèwèké ora watir malah ngaku manawa modelé ora namung bisa dimanfaataké ning catwalk nanging uga bisa dikongkon akting lan nyanyi.[2] Soal ora bisa basa, malah dadi keuntungan amarga model-modelé ora gampang anggoné direcoki déning wong liya.[2]

Acara TvBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b biografi Benny Simannjuntak dipununduh tanggal 4 Juli 2011
  2. a b c d e f g h i Benny Simanjuntak Gaet 10 Model Internasional dipununduh tanggal 4 Juli 2011