Tuduhaké menu pokok

Panambahan iku operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan wujud gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahanBesut

Panambahan wilangan bulatBesut

Panambahan pecahanBesut

Uga delengenBesut