Panambahan iku operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan wujud gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahanEdit

Panambahan wilangan bulatEdit

Panambahan pecahanEdit

Uga delengenEdit