Wikipédia:Panata

(Kaelih saka Wikipédia:Pangurus)
Kapanatan
Kawicaksanan
Pamungutan swara
Tanggung jawab
Panyuwunan status
Birokrat
Cathetan pangangkatan
Pitulung panata

Panata Wikipédia iku naraguna Wikipédia sing nduwé hak kanggo ngatur fitur-fitur tèhnis tartamtu dienggo ngopèni lan ngurusi Wikipédia. Fitur-fitur kuwi antara liya hak kanggo mbusak artikel, ngreksa kaca supaya ora bisa dibesut lan menggak (block) sawijining naraguna. Saben naraguna giyat Wikipédia sing ngerti kawicaksanan lan paugeran sing berlaku ing Wikipédia, lan nduwé kapénginan kanggo majokaké Wikipédia sarta pinercaya déning paguyuban bisa dadi panata.

Ing Wikipédia basa Jawa uga ana sawetara panata sing sajatiné ora bisa basa Jawa nanging nduwé hak panata amarga kerep ngurusi lan nduwé kawruh tèhnis.

Pratélan panata Wikipédia Jawa

Manten panata

Panata mirunggan

Uga delengen

Pranala jaba