Naraguna:PL 05 SIGIT

PL 05 SIGIT
Panganggo
JenengSigit Adhi Wibowo
Tandha tangan SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Pribadi
Domisili
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Naraguna iki nduwèni zodiak Aries
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2012

Kula nuwun, Jenengku Sigit Adhi Wibowo, nalika taun 2011 aku kadhapuk dadi panitiya kompetisi Papat Limpad sing pisanan. Aku alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Bintang besut

  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:42, 3 Juni 2011 (UTC)


  BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Sigit minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 13.49 (UTC)


  The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Sigit ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.10 (UTC)

Special:Statistics besut

Special:Recentchanges besut

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

21 Mèi 2024

20 Mèi 2024

18 Mèi 2024

17 Mèi 2024

16 Mèi 2024

15 Mèi 2024

14 Mèi 2024

Special:Newpages besut

100 Artikel baru

21 Mèi 2024

20 Mèi 2024

  • 01.0420 Mèi 2024 01.04Ao dai (sa | besut) ‎[1.260 bèt]27.3.1.7 (parembugan) (Kaca anyar: Ao dai ({{lang-vi|Áo dài}}) yaiku sandhangan nasional Vietnam sing dimodernisasi sing kasusun saka tunik pamisah dawa sing dianggo ing celonone sutra. Bisa digunakake minangka pakaian resmi kanggo lanang lan wadon.) Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl

15 Mèi 2024

14 Mèi 2024

13 Mèi 2024

12 Mèi 2024

  • 14.0812 Mèi 2024 14.08Pratapan (sa | besut) ‎[873 bèt]Thersetya2021 (parembugan | pasumbang) (Kaca anyar: '''Pratapan''' inggih menika papan kagem tapa. Papan menika kawontenanipun tebih saking padhusunan, pategalan, sabin, peken, utawi papan ingkang regeng sanesipun. Mirungganipun pratapan menika wonten ing pucuk gunung, ngandhap wit ingkang ageng lan ronipun ngrembuyung, utawi celak grojogan/punthuk. == Reni-reni Pratapan == Ing Nuswantara, kathah pratapan ingkang dipunpiji sawetawis resi, raja, lan patih praja. Pratapan ingkang misuwur inggih menika: # Grojogan Madakaripura...) Tenger: Besutan visual

11 Mèi 2024

7 Mèi 2024

5 Mèi 2024

  • 06.445 Mèi 2024 06.44Djudju Djauhari (sa | besut) ‎[1.078 bèt]175.158.50.6 (parembugan) (Kaca anyar: Tengah peuting, keur jemplang-jempling. Kuring nyaring, teu genah cicing... Saha nu teu wanoh kana éta lagu. Ieu lagu ”Hariring Kuring” téh masih kénéh populér tug nepi ka kiwari. Di satukangeuanana, nya Djudju Djuhari suargi nu nganggit éta lagu téh. Djudju téh komponis nu sarwa bisa, tur geus nganggit pirang-pirang tembang, ti mimiti pop Sunda, pop Indonésia, Sériosa, Keroncong, lalaguan keur barudak, nepi ka kasidah. Djudju Juhari lahir di garut, 6 Juni 1924. Ti...) Tenger: Besutan visual: Ganti

4 Mèi 2024

3 Mèi 2024

1 Mèi 2024

30 April 2024

28 April 2024

27 April 2024

26 April 2024

24 April 2024

23 April 2024

Special:Newimages besut

20 Berkas baru