Setatistik

Setatistik kaca
Kaca isi61.561
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
164.371
Berkas unggahan5.435
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipedia kababar1.542.724
Besutan rata-rata saben kaca9,39
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)46.488
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
110
Bot (pratélaning anggota)56
Panata (pratélaning anggota)6
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)1
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Words in all content pages8.901.348