Marcell Darwin
LairMarcell Darwin
Pakaryanaktor
Taun aktif2006 - sekarang

KarierBesut

Marcel Darwin ya iku artis kang duwé keturunan Makassar-Jerman [1]. Aktinge wiwit dikenal déning masarakat saka sinétron Alisha sing maen karo Nia Ramadhani[1]. Ora mung sinétron, anak saka pasangan Rocky Darwin lan Annelie Darwin iki uga maen ana ing filem Lawang Sewu ([2007]) lan FTV kaya ta Cintaku di Atas Pohon Mangga.

SinematografiBesut

SinetronBesut

FilmBesut

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut

  1. a b kapanlagi.com (diakses pada tanggal 22 Maret 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "kapanlagi" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda

Cathetan sukuBesut