Tuduhaké menu pokok

Cindy Gulla (シンディ・グラ Shindei Gura?, lair 29 Mèi 1997; umur 22 taun) sing racaké diarani cigul/cindy, ya iku salah sawijining anggotane JKT48 saka Jakarta.

Cindy Gulla
Sana jaringanwww.jkt48.com
salah satunggaling member JKT48

ProfilBesut

  • Jeneng Jangkep: Cindy Christina Gulla
  • Jeneng Celukan: Cindy, Gulla, CiGul, Candy
  • Tanggal Lair: (1997-05-29) Mèi 29, 1997 (umur 22)
  • Horoskop: Gemini
  • Dhuwur Awak: 157 cm
  • Golongan Darah: O
  • Tembung Tepang: Seperti gula, menceriakan harimu~ namaku Cindy Gulla! (indonesia)
  • Hobi: Counter Strike, Renang, Atletik
  • Karakter Favorit: Spongebob Squarepants, Angry Birds, Mickey and Minnie Mouse
  • Panganan Favorit: Coklat, Udang
  • Werna Favorit: Abang
  • Pelajaran Favorit: Matematika lan Basa Inggris
  • Grup Favorit: AKB48
  • Member Favorit ing AKB48: Minami Takahashi

DiskografiBesut

Kaliyan JKT48Besut

  • Konser live pradebut kanggo program musik 100% Ampuh Global TV, Bekasi Square, 17 Dhésèmber 2011
  • Peluncuran video musik "Heavy Rotation", fx Center, Jakarta.
  • Konser live debut kanggo program musik Inbox SCTV, 26 Januari 2012
  • I-Pop SCTV (28 Januari 2012)
  • Hellofest8 ing Balai Kartini (February 4th 2012)
  • Penampilan kaliyan AKB48 ing Dahsyat RCTI (25 Fèbruari 2012)
  • Street Fashion Show-JPOP Culture Fest (February 26th, 2012)
  • 100% Ampuh Global TV (29 Januari 2012, 10 Maret 2012, 1,8&14 April 2012)
  • G+ event di AKB48 cafe and shop Singapore (March 03th, 2012)
  • lan liya-liyané
 
Cindy Gulla
Meet & GreetBesut
MajalahBesut
  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 kaliyan JKT48
  • Majalah GADIS
  • Majalah HAI kaliyan kabèh member JKT48 génerasi kapisan
Acara TVBesut
Iklan télévisiBesut

Kaliyan AKB48Besut

KonserBesut

TipiBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut