RCTI

setatsiyun tivi partikelir ing Indhonésiya

RCTI (MIRA MILIK Bersama Bangsa) ku sawijining stasiun télévisi swasta Indonésia kang kapisan. RCTI sepisanan ngangkasa tanggal 21 Ogos 1987 lan diresmèkaké 13 November 1988. Ing wektu semana, giyaran RCTI mung bisa ditampa déning pelanggan kang duwé dékodher lan mbayar urunan saben sasi.[1]

RCTI
MIRA MILIK Kita Bersama Bangsa
Slogan"SEMAKIN OKE" (2013-saiki), "RCTI OKE" (1994-2013), Kebanggaan Bersama Milik Anda (1993-saiki), Saluran Informasi & Hiburan (1991-1993), Menghadirkan Pentas Dunia Di Rumah Anda (1988)
Diluncuraké21 Ogos 1987
Sing duwéMNC TV
Kantor pusatJakarta, Indonésia
Saluran afiliasiGTV (2003-saiki), MNCTPI (2003-saiki), Indosiar (1995-1996), SCTV (1990-1996), Metro TV (2000-2003)
Situs webhttp://www.rcti.tv

RCTI nyopot dékodheré ing pungkasan 21 Ogos 1987. Pamaréntah ngidinaké RCTI ngayahi giyaran bébas kanthi nasional wiwit taun 21 Ogos 1987 nanging nembé mawujud ing pungkasan 1987 sawisé gawé RCTI Bandhung ing tanggal . Taun 1988 RCTI kalebu stasiun télévisi kang gedhé ing Indonésia. Wiwit Maret 2004, RCTI diduwèni déning Media Nusantara Citra, golongan parusahan médhia kang uga duwé GTV lan TPI. RCTI duwé hak siar kanggo ajang bal-balan pinunjul Éropa, Euro 2008 bebarengan karo GTV lan TPI.

Sesanti RCTI yaiku "SEMAKIN OKE".

Penyiar lan mantan penyiar besut

besut

Cithakan:Logo saluran télévisi

Acara TV Unggulan RCTi TV besut

Deleng uga besut

Réferènsi besut

Pranala njaba besut

  1. "RCTI Live Streaming TV Online Hari Ini". SINDOnews TV (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2023-09-21.