Michael Tjandra (lair ing Surabaya, Indonésia, 20 Oktober 1980; umur 40 taun) ya iku Pranata Cara brita Indonésia. Panjenengané Tjandra' dadi anchor sajeroning program brita Seputar Indonésia.

Michael Tjandra
Lair (1980-10-20) Oktober 20, 1980 (umur 40)
Indonésia Surabaya, Indonésia
AlmamaterUniversitas Trisakti
PakaryanPranata Cara
AgamaKristen Katolik

BebungahBesut

Michael Tjandra menangake Panasonic Gobel Awards kanggo kategori Presenter Berita & Informasi ing taun 2013).

Taun Award Kategori Asil
2013 Panasonic Gobel Awards 2013 Presenter Berita & Informasi Menang