Tuduhaké menu pokok

20 Oktober punika dinten ingkang kaping 293 utawi 294 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

19 Oktober-20 Oktober-21 Oktober