20 Oktober

tanggal

20 Oktober punika dinten ingkang kaping 293 utawi 294 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

19 Oktober-20 Oktober-21 Oktober