21 Oktober

tanggal

21 Oktober punika dinten ingkang kaping 294 utawi 295 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

20 Oktober-21 Oktober-22 Oktober