Tuduhaké menu pokok

Dewan Perwakilan Rakyat Daerah

(Kaelih saka DPRD)

Dewan Perwakilan Rakyat Laladan (dicekak DPRD) iku unsur penyelenggara Pamaréntahan Laladan minangka lembaga perwakilan rakyat laladan ing Indonésia. Ing undang-undang dhasar '45, DPRD kui lembaga Legislatif.

Hak-Hak DPRDBesut

Fungsi Pokok DPRDBesut

DPRD dumadi sakaBesut

Dewan Perwakilan Rakyat Laladan (DPRD) minangka wakil-wakil rakyat ing wewengkon utawa ing laladan. Dewan iki sing dadi penghubung komunikasi antara rakyat karo pamaréntah laladan saenggon.