Tuduhaké menu pokok

Elizabeth II saking Britania Raya

(Kaelih saka Ratu Elizabeth II)

Elisabeth II (lair ing Mayfair, London, 21 April 1926; umur 93 taun) punika Ratu Karajan Britania Raya lan Irlandia Lèr lan kepala Persemakmuran wiwit taun 1952. Panjenenganipun putri raja George VI. Saking palakraminipun kaliyan Pangéran Philip, wiwit taun 1947, panjenenganipun gadhah sekawan putra: Pangéran Charles, Putri Anne, Pangéran Andrew lan Pangéran Edward.

Elizabeth II
Elizabeth II greets NASA GSFC employees, May 8, 2007 edit.jpg
Elizabeth II taun 2007
Ratu saking Karajan Manunggal, Kanada, Australia lan Alam Persemakmuran sanèsipun
Panjenengan6 Fèbruari 1952 – sapuniki
(&&&&&&&&&&&&&067.&&&&&067 taun, &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285 dina)
Pamakuthan2 Juni 1953
LeluhurGeorge VI saking Karajan Manunggal
Putra MakuthaPangéran Charles
MahamantriPirsani pratélan
GariniPangéran Philip
Putra
Rincèn
Pangéran Charles
Anne, Princess Royal
Pangéran Andrew, Duke of York
Pangéran Edward, Earl of Wessex
Jeneng dawa
Elizabeth Alexandra Mary
WangsaWangsa Windsor
BapaGeorge VI
IbuElizabeth Bowes-Lyon
AgamaGréja Inggris lan Gréja Sekotlan
Tapak tanganTapak tangané Elizabeth II saking Britania Raya

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut

Wikiquote kagungan koléksi kutipan ingkang wonten kaitanipun kaliyan: