Tuduhaké menu pokok

23 Juli punika dinten ingkang kaping 204 utawi 205 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

22 Juli – 23 Juli – 24 Juli