Putra Nababan

Putra Nababan (lair ing Jakarta, 30 Juli 1974; umur 46 taun) ya iku pranata cara brita Indonésia lan sadurungé dadi penyiaran anchor sajeroning program brita Seputar Indonésia.

Putra Nababan
Barkas:Putra Nababan.jpg
Lair (1974-07-30) Juli 30, 1974 (umur 46)
Jakarta,  Indonésia
Papan tetirahJakarta
PakaryanPembaca berita
Taun aktif2005-sekarang
AgamaKristen Protèstan
Wong tuwaPanda Nababan dan Ria Purba

Wiwit tanggal 1 Januari 2005 kanthi 23 Agustus 2012, panjenengané makaryo ing RCTI minangka wakil pamimpin redaksi lan nyiarake brita Seputar Indonésia Petang

BebungahBesut

JawaraBesut

Putra Nababan dadi jawara Panasonic Awards (saiki kanthi jeneng Panasonic Gobel Awards) kanggo kategori Presenter Berita & Informasi sajeroning 4 taun terus-terusan (2009, 2010, 2011 & 2012).

Taun Award Kategori Asil
2009 Panasonic Awards 2009 Presenter Berita & Informasi Menang
2010 Panasonic Gobel Awards 2010 Presenter Berita & Informasi Menang
2011 Panasonic Gobel Awards 2011 Presenter Berita & Informasi Menang
2012 Panasonic Gobel Awards 2012 Presenter Berita & Informasi Menang

KekalahanBesut

Putra Nababan mengalahkan Panasonic Gobel Awards untuk kategori Presenter Berita & Informasi yang telah tergagalan pada taun 2013.

Tahun Award Kategori Hasil
2013 Panasonic Gobel Awards 2013 Presenter Berita & Informasi Nominasi

Pranala njabaBesut

Cithakan:Penyiar MetroTV