Tuduhaké menu pokok

30 Juli punika dinten ingkang kaping 211 utawi 212 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2012 -Pertempuran tansaya agreng ing Aleppo, Suriah, nalika Angkatan Bersenjata Suriah nglancaraken serangan ngrebat kendhali kitha.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    29 Juli – 30 Juli – 31 Juli