31 Juli

tanggal

31 Juli punika dinten ingkang kaping 212 utawi 213 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos Besut

Wiyosan Besut

Séda Besut

Riyaya Besut

Uga delengen Besut

30 Juli – 31 Juli – 1 Agustus