Tuduhaké menu pokok

1 Agustus punika dinten ingkang kaping 213 utawi 214 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • HUT Kodam VIII Trikora
  • HUT Sesko TNI AU

Uga delengenBesut

31 Juli – 1 Agustus – 2 Agustus