Tuduhaké menu pokok

2 Agustus punika dinten ingkang kaping 214 utawi 215 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

1 Agustus – 2 Agustus – 3 Agustus