Tuduhaké menu pokok

3 Agustus punika dinten ingkang kaping 215 utawi 216 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

2 Agustus – 3 Agustus – 4 Agustus