Pieter Merkus

(Kaelih saka P. Merkus)

Pieter Merkus (Naarden, 18 Maret 1787Surabaya, 2 Agustus 1844), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 47. Dhèwèké maréntah antara taun 18411844.

Uga delengenBesut