Tuduhaké menu pokok

Twitter iku siji situs web kang diduwèni lan dioperasèkaké déning Twitter Inc., kang nawakaké jaringan sosial wujud mikroblog saéngga para panganggoné bisa ngirim lan maca pesen kang diarani tweets. Tweets iku tèks tulisan nganti 140 karakter kang ditampilaké ing kaca profil panganggo. Tweets bisa dideleng wong jaba, nanging pengirim bisa mbatesi pangiriman pesen menyang dhaptar kanca-kancané waé. Panganggo bisa ndeleng tweets penulis liya kang diarani pengikut.

Twitter
Gambar:Twitter 2010 logo.svg.png
Jinising situs
Mikroblog
Ana ing basaMultibahasa
Kang duwéTwitter, Inc.
Digawé déningObvious, LLC[1]
Revenue$400,000 Q3 (2009)[2]
Situs jaringanTwitter.com
DagangYa
RègistrasiDiperlukan
Kababar13 Juli 2006
Setatus saikiAktif
Logo Twitter nganti 14 September 2010

RéferènsiBesut

  • Aulia, Muhammad. 2010. Belajar Teknologi dengan Mudah. Dhépok: Gramedia Pustaka
  • Elcom. 2009. Twitter: Best Social Networking. Jakarta: Penerbit Andi Jogjakarta
  • Milstei, Sarah and Tim O’Reilly. 2009. The Twitter Book. USA: O’Reilly Media Inc.

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut