Wikipédia:Panyuwunan kawigatèn panata

Panata iku naraguna Wikipedia sing nduwèni aksès kanggo sawetara bab sing magepokan karo pangreksan Wikipedia sing ora bisa diayahi déning naraguna biasa. Kaca iki dipigunakaké kanggo njaluk kawigatèn Panata supaya ngayahi sawetara bab tèknis sing bisa diayahi déning Panata. Kanggo pangreksan utawa bab tèknis ing tataran Birokrat lan Checkuser, panjenengan bisa ngarujuk menyang kaca Wikipédia:Birokrat lan Wikipédia:Checkuser.

Ing kaca iki...
Bab sing bisa dijaluk saka Panata Bab sing ora bisa dijaluk saka Panata
  • Mblokir utawa mbukak blokir naraguna tinamtu yèn kabukti nglanggar kawicaksanan/pedoman utawa ngayahi vandalisme
  • Mbusak utawa mbatalaké pambusakan sawijining kaca/kategori
  • Ngreksa utawa mbukak pangreksan sawijining kaca
  • Nyunting kaca sing direksa
  • Njaga supaya gambar-gambar ala supaya ora ditampilaké ing kaca Wikipedia
  • Nyegah artikel-artikel tinamtu supaya ora digawé
  • Ndhaptaraké jeneng naraguna kanggo panjenengan (cantumna layang-e panjenengan)
Klik ing kéné kanggo nambahaké ngenani bab sing perlu kawigatèn Panata

Kanggo pitakonan /dhiskusi bab-bab liya, pirsani Warung Kopi, lan pilih topik sing cocog karo topik sing arep didhiskusèkaké.


AnonBesut

Aku mung péngin mènèhi info baé. Awit taun 2020, ana anon sing sregep mbesut lan nggawé artikel ing jvwiki. Dakbedhèk, anon iki naraguna sing wis nduwé akun Wikipédia tapi dhèwèké ora nggunakaké akuné nggo mbesut. Merga dhèwèké weruh seluk beluké Wikipédia. Umpamané dhèwèké nduwé kawruh ngenani modhul lan cithakan. Nanging kuwi mung murni bedhèkan baé. Besutané ana sing apik tapi ya ana besutan sing topiké lumayan wagu. Sok-sok besutané perlu dibesut manèh, supaya besutan sing sadurungé jos gandosn't malih dadi jos gandos. Bokmenawa bésuk ana naraguna-naraguna sing péngin ngecèk lan copyedit besutané. Pratélan pasumbangé ana ing pranala ing sor iki.

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 18 Mèi 2021 09.30 (UTC)[]

Anon (2)Besut

Ana anon saka idwiki sing nambahi hal-hal anèh. Dhèwèké seneng banget mbesut cithakan-cithakan rintisan sarta ngganti ikon-ikoné dadi émoji. Nambahi cithakan rintisan sing ora trep menyang mandhala aran utama: Mirunggan:Béda/1564207, Mirunggan:Béda/1563965. Ing idwiki, saliyané mbesut cithakan rintisan, dhèwèké seneng nambahi {{Bot|Harej}} menyang mandhala aran utama. Pratélan pasumbangé ana ing pranala ing sor iki.

Labdajiwa (rembugan) 24 Juni 2021 04.00 (UTC)[]

Mas @Wirjadisastra: Tulung penggak rong IP range kuwi sawatara sasi supaya dhèwèké ora bisa mbesut mandhala aran cithakan. Besutané ora memangun. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 Juni 2021 09.45 (UTC)[]
@Labdajiwa: Wis ya. Wirjadisastra (rembugan) 29 Juni 2021 11.06 (UTC)[]
@Wirjadisastra: Anu... dipenggak nem sasènan utawa setaun waé, Mas, aja salawasé merga bakal akèh anon sing kapenggak. Nèk bisa mung ing mandhala aran cithakan waé. Ing idwiki dhèwèké mbesut kaya ngono kuwi awit April 2021. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 Juni 2021 11.30 (UTC)[]
@Wirjadisastra: Tulung penggak manèh anon ing range IP ing isor iki sawatara sasi supaya ora bisa mbesut mandhala aran cithakan. Tindak tanduké padha, dhèwèké dhemen mbesut cithakan-cithakan rintisan.
Range-é dak jupuk saka jvwiki lan idwiki nganggo piranti iki. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 15.30 (UTC)[]
Sampun Wirjadisastra (rembugan) 21 Juli 2021 09.09 (UTC)[]
@Wirjadisastra: Ènten malih: Special:Contribs/180.254.192.0/20 (id). Nyuwun tulung penggak piyambaké ing mandhala aran cithakan mawon, Mas. Niku range IP Kitha Palu, dicèk manual nganggé ipinfo.io 180.254.192.x180.254.207.x, lajeng diétang ing ftools.toolforge.org. — Labdajiwa (rembugan) 30 Juli 2021 02.40 (UTC)[]
@Wirjadisastra: Ènten malih: Special:Contribs/180.249.0.0/19 (id; dipenggak ing idwiki). Sami kaliyan panyuwunan ing inggil menika. Range IP-né dicèk manual nganggé ipinfo.io 180.249.8.x180.249.23.x, lajeng diétang ing ftools.toolforge.org. — Labdajiwa (rembugan) 4 Agustus 2021 04.30 (UTC)[]
@Wirjadisastra: Jan tenan. Kok sik ana waé yo'an. Cithakan-cithakan stub direksa sawetara sasi waé piyé, Mas? Kat April ing idwiki besutané mung ngono-ngono waé, wis mèh patang sasi iki.
Pratélan ing dhuwur iku dak jupuk saka kontribusi pambalèkanku ing jvwiki. Yèn butuh pratélan pepaké, njenengan bisa deleng ing kéné. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 6 Agustus 2021 02.15 (UTC)[]