Artikel pethinganBesut

Bung Labdajiwa, kula badhe minta slot Wikipédia:Artikel pethingan/2022 03 kanggo nampilake Si Tjonat ya ? --Glorious Engine (rembugan) 8 Fèbruari 2022 09.47 (UTC)

@Glorious Engine: Halo, Masé! Slot kuwi sejatiné mung dakalihké menyang slot lawas jalaran arang ana artikel pethingan anyar ing jvwiki. Ngapunten niki, ngenani usulané sampéyan, artikelé mung dakwaca sak klébat thok. Miturut panemuku, ana tembung-tembung sing huruf e-né durung diwènèhi dhiakritik (é & è), lan isih ana tembung-tembung Indonésiané: terinspirasi, penjualan, beragam, penekanan, berfokus, mereka, lsp. Uga sadurungé nyetèl slot AP ing Wikipédia:Pendhapa sing artikelé lagi kogawé, apiké njaluk panemu naraguna liya dhisik, @Wirjadisastra utawa @Sam Hidayat, (aja aku, mergakna basaku ora pati apik-apik temen), supaya diéwangi copyedit. Kajaba iku, yèn sampéyan péngin ngusulké calon artikel pethingan ing jvwiki, kétoké bakal angèl amerga naraguna-naraguna kawakan sing nduwé kawruh basa (kaya Pak Revo) ora mempeng (giat) manèh utawa padha lagi répot ngurusi kompetisi sasèn ing WMID utawa Komunitas Wikimédia Yogyakarta. Dadi ya takoka naraguna loro maeng bokmenawa padha lagi sela, utawa ing Parembugan Wikipédia:Artikel pethingan, apa malah ing Wikipédia:Angkringan Liyané bèn akèh sing eruh usulané sampéyan. Niku mawon. Menawi wonten kalepatan anggèné kula matur, kula nyuwun pangapunten. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 10 Fèbruari 2022 16.30 (UTC)