Bukak pangreksanBesut

Tulung bukak sadhéla pangreksan ing kaca-kaca sing nduwéni irah-irahan "pangurus", Mas. Arep dakganti irah-irahané dadi "panata". Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 28 April 2021 08.39 (UTC)

@Labdajiwa: Wis ya. Wirjadisastra (rembugan) 28 April 2021 10.50 (UTC)
Oké. Kaca MédhiaWiki:Activeusers-hidesysops lan MédhiaWiki:Protectedpagemovewarning tulung dibusak, Mas, supaya kajupuk saka TW. Uga tulung owahi MédhiaWiki:Recentchangestext:
  • [[Wikipedia:Warung Kopi|Angkringan]][[Wikipedia:Angkringan|Angkringan]]
  • [[Wikipedia:Artikel pilihan|Artikel pilihan]][[Wikipedia:Artikel pethingan|Artikel pethingan]]
  • panganggo → naraguna
  • pangurus → panata
Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 05.30 (UTC)
@Labdajiwa: Wis kabèh ya Mas. Wirjadisastra (rembugan) 29 April 2021 05.53 (UTC)
Nggih, matur nuwun sanget. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 06.00 (UTC)

Owah-owah sidebarBesut

MédiaWiki gagrag anyar wis dibabar, Mas. Iki aku njaluk tulung MédhiaWiki:Sidebar dianyari nganggo pertalan saka TW. Iki supaya sidebar-é luwih ramah marang naraguna-naraguna sing nganggo basa liya liwat pilalan global.

  • mainpage|Pendhapamainpage|mainpage-description (mèlu-mèlu fr lan de)
  • Mirunggan:Halaman baru|Kaca anyarSpecial:Newpages|newpages

Pratuduh: Wikipedia:Pendhapa?uselang=en

Panjalukan liyané:

  • Ngowahi pranala ing sidebar supaya langsung menyang kaca tujuan tinimbang liwat alihan dhisik:
Busak MédhiaWiki:Helppage, njupuk pertalan saka TW
Project:Gapura KomunitasPortal:Paguyuban (otomatis dadi Gapura: btw)

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 22.10 (UTC)

@Labdajiwa:: Wis Mas. Jajal cèk manèh bokmanawa ana sing klèru. Wirjadisastra (rembugan) 30 April 2021 03.28 (UTC)
Panjalukanku sing liyané klèru, Mas. Sing MédhiaWiki:Helppage, pranalané malah tumuju menyang mw:Special:MyLanguage/Help:Contents, kamangka dakkira bakal kajupuk saka kéné. Tulung digawé manèh mawa isi Pitulung:Isi. Sing pranala menyang Paguyuban dadi rusak, mbuh ki kenapa mandhala aran Portal: kok ora di-convert dadi Gapura:. Tulung diowahi dadi Gapura:Paguyuban. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 30 April 2021 04.04 (UTC)
@Labdajiwa: Oké, wis didandani manèh. Wirjadisastra (rembugan) 30 April 2021 04.20 (UTC)
Tulung i18n-ké tembung 'Bak wedhi', Mas. Wikipedia:Bak wedhi|Bak wedhiWikipedia:Bak wedhi|sandboxlink-portlet-label. Pertalané lumayan akèh. — Labdajiwa (rembugan) 14 Juli 2021 13.00 (UTC)
@Labdajiwa: Sampun Wirjadisastra (rembugan) 15 Juli 2021 07.21 (UTC)

ReksaBesut

Tulung reksa kaca Afrika-Amérika. Divandhal terus. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 11 Mèi 2021 12.41 (UTC)

@Labdajiwa: Sampun. Mung naraguna kadhaftar waé sing bisa mbesut. Wirjadisastra (rembugan) 11 Mèi 2021 13.27 (UTC)

GFDLBesut

Hi! I made a suggestion at Parembugan MédhiaWiki:Licenses but it is probably not a page that many users notice. Could you have a look or give me a link to a better page to make the suggestion? --MGA73 (rembugan) 28 Mèi 2021 18.06 (UTC)

Can you help me correct an article?Besut

Hello @Wirjadisastra:, I wrote the draft https://jv.wikipedia.org/wiki/Naraguna:BarbaraLuciano13/bak_wedhi of an article, concerning a well-known Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist) I used the automatic translator and I need someone to correct the text. Can you help me? Thank you so much for your help, --BarbaraLuciano13 (rembugan) 26 Juni 2021 00.36 (UTC)

SaringanBesut

Saringan Wiki Mrebawani II isih murub, Mas. Ora dipatèni, baé? Saringané nge-log sawatara besutan. — Labdajiwa (rembugan) 23 Juli 2021 15.00 (UTC)

@Labdajiwa: Sampun, Mas. Nuwun wis ngélingké ya! Wirjadisastra (rembugan) 24 Juli 2021 04.47 (UTC)

Pranala owahan anyar WikisumberBesut

Nyuwun tulung tambah pranala owahan anyar Wikisumber menyang MediaWiki:Recentchangestext.

|align="left"|[[wikt:Mirunggan:Owahan anyar|Wikisastra]] - {{Pranala|1=[https://translatewiki.net/w/i.php?title=Special:RecentChanges&trailer=%2Fjv Translatewiki.net]}}
+
|align="left"|[[wikt:Mirunggan:Owahan anyar|Wikisastra]] - [[s:Mirunggan:Owahan anyar|Wikisumber]] - {{Pranala|1=[https://translatewiki.net/w/i.php?title=Special:RecentChanges&trailer=%2Fjv Translatewiki.net]}}

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 11 Agustus 2021 03.30 (UTC)

Sampun, Mas Wirjadisastra (rembugan) 11 Agustus 2021 03.33 (UTC)