Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

33 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
{{Cabang ilmu sosial}} {{stub}}
'''Pendhidhikan''' yaiku proses kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung mandiri, durung déwasa, dereng mardika tumuju kahanan kang luwih mandiri, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Proses pendhidhikan yaiku pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
{{Cabang ilmu sosial}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Èlmu sosial]]
2.477

besutan