Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

125 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| website =
}}
'''Karate''' (空 手 道) inggih menika salah satunggalipun olahraga saking negeri [[Jepang]]. Wiwitanipun karate nggadhahi nami Tote ingkang tegesipun tangan China. Nanging seratan Tote dipunowai ing seratan Kanji Jepang dados karaté. Tegesipun karaté inggih menika tangan kosong. ''Kara'' tegesipun tangan, ''te'' tegesipun kosong.<ref name="internet2">[http://www.anneahira.com/karate-601.htm Jadi Jagoan Karate] (dipunakses ing tanggal 8 Juni 2011)</ref>
 
== Sejarahipun Karaté ==
8.966

besutan