Naraguna:JV015Chafid

JV015Chafid
Panganggo
JenengChafid Ibnu Abdillah
Tandha tangan CHAFID link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV015 Chafid rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Pribadi
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Domisili
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki domisili ing Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia
Wikipedia Jawa
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
13 taun, 3 sasi lan 29 dina
WikiPlesir 2023
Naraguna iki panyarta kumpetisi #WikiPlesir ing Wikipédia basa Jawa.
Wiki Mrebawani 2017/2018
Pasanggiri Wiki Mrebawani IINaraguna iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2012
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Naraguna iki nggunakaké Laptop
Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
Sanesipun
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Naraguna iki klangenanné Bakso
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa
 
Chafid Ibnu Abdillah
Assalamualaikum (السلام عليكم)
Salam sejahtera (سلام سجهترا), Eoseo oseyo (어서 오세요), Konnichiwa (こんにちは), Welcome
Sugeng Rawuh


Nami kula, Chafid Ibnu Abdillah   (حفظ بن عبد الله), tilas peserta Papat Limpad alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa. Samenika nyambut damel ing SMP Negeri 2 Taman Pemalang. Griya ing Kalurahan Bojongbata, Kitha Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia. 

Bintang Wiki

besut
  BintangWiki India
BintangWiki India dipunanugerahaken dumateng naragina ingkang sampun nyumbang artikel-artikel kanthi topik India wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng kagem JV015Chafid. Artikel Gurukul mangfangat sanget. Empu rembugan 03:16, 5 Mei 2011 (UTC).


  BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.21 (UTC)


  The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Chafid ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.14 (UTC)


  BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.40 (UTC)


  Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”. Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.46 (UTC)


Saperangan Artikel Suntingan Kula

besut

Pranala Njawi

besut

Momen Spesial

besut

Papat Limpad I

besut
Kumpulan foto ing panutupan proyek papat limpad I 2011

Papat Limpad II

besut
 
Papat Limpad II 2013

Wiki Mrebawani II

besut
 
Wiki Mrebawani II 2018

Patroli

besut
1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

20 Juli 2024

19 Juli 2024

18 Juli 2024

17 Juli 2024

16 Juli 2024

14 Juli 2024


1000 artikel anyar

20 Juli 2024

19 Juli 2024

18 Juli 2024

17 Juli 2024

16 Juli 2024

15 Juli 2024

14 Juli 2024

13 Juli 2024

12 Juli 2024

11 Juli 2024

10 Juli 2024

9 Juli 2024

8 Juli 2024

7 Juli 2024

6 Juli 2024

5 Juli 2024

4 Juli 2024

3 Juli 2024

2 Juli 2024

1 Juli 2024

30 Juni 2024

29 Juni 2024

28 Juni 2024

27 Juni 2024

26 Juni 2024

25 Juni 2024