JV015Chafid
Panganggo
Chafid12.JPG
JenengChafid Ibnu Abdillah
Tandha tangan CHAFID link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV015 Chafid rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Naraguna iki asal Indonésia
Logo Kabupaten Pemalang.pngNaraguna iki domisili ing Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia
Wikipedia Jawa
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
10 taun, 6 sasi lan 29 dina
Wiki Mrebawani 2017/2018
Pasanggiri Wiki Mrebawani IINaraguna iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II
Logo PL 2012.jpg
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2012
Wikipedia-logo.png
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Laptop z tacką.svg
Naraguna iki nggunakaké Laptop
Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
arهذا المستخدم يعرف مبادئ العربية
Sanesipun
Indonesian fried tempeh.JPG
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Bakso Daging Sapi.jpg
Naraguna iki klangenanné Bakso
Learning Arabic calligraphy.jpg
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab
Aksara Jawa.png
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa

Indonésia Sugeng Rawuh Coat of Indonesia.png Indonésia
Besut

 
Chafid Ibnu Abdillah
Assalamualaikum (السلام عليكم)
Salam sejahtera (سلام سجهترا), Eoseo oseyo (어서 오세요), Konnichiwa (こんにちは), Welcome
Sugeng Rawuh


Nami kula, Chafid Ibnu Abdillah   (حفظ بن عبد الله), tilas peserta Papat Limpad alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa. Samenika nyambut damel ing SMP Negeri 2 Taman Pemalang. Griya ing Kalurahan Bojongbata, Kitha Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia. 

Nuvola clipboard lined.svg Bintang WikiBesut

  BintangWiki India
BintangWiki India dipunanugerahaken dumateng naragina ingkang sampun nyumbang artikel-artikel kanthi topik India wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng kagem JV015Chafid. Artikel Gurukul mangfangat sanget. Empu rembugan 03:16, 5 Mei 2011 (UTC).


  BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.21 (UTC)


  The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Chafid ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.14 (UTC)


  BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.40 (UTC)


  Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Chafid minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”. Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.46 (UTC)


Nuvola clipboard lined.svg Saperangan Artikel Suntingan KulaBesut

Nuvola clipboard lined.svg Pranala NjawiBesut

Momen SpesialBesut

Papat Limpad IBesut

Kumpulan foto ing panutupan proyek papat limpad I 2011

Papat Limpad IIBesut

 
Papat Limpad II 2013

Wiki Mrebawani IIBesut

 
Wiki Mrebawani II 2018

PatroliBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

19 Oktober 2021

18 Oktober 2021

17 Oktober 2021

16 Oktober 2021

15 Oktober 2021

14 Oktober 2021

13 Oktober 2021


1000 artikel anyar

Gambar EnggalBesut

20 Berkas baru