Empu1.png

New-Bouncywikilogo.gif Sugeng tetepangan... Nderek ngangsu kawruh teng mriki. Nuwun.

PranalakooBesut


Gawe artikel anyarBesut

BengkelkuBesut

Bengkel kerja

Cithakan anyarBesut

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
x y y y y y y y
x - - - - - - -
x - - - - - - -
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sing Patroli :» Empu rembugan 14:33, 29 Maret 2011 (UTC)

  • {{Cithakan:Patroli 4l}}

Sugeng rawuhBesut

Sugeng rawuh, Empu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

  Miwiti
  Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


PersonawikiBesut

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
 
Naraguna iki manggon nang kabupaten Banyumas



Perkakas
 
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


 
Naraguna iki nggunakaké Laptop


 
Naraguna iki pakaryané Programmer


 
Naraguna iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
 
Naraguna iki tumpakané Sepéda Onthél


 
Naraguna iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
 
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


 
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
 
Naraguna iki seneng maem Sayur-sayuran


 
Naraguna iki panganan klangenané Témpé


 
Naraguna iki klangenanné Bakso


 
Naraguna iki seneng banget lawuh olahan Iwak


 
Naraguna iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
 
Naraguna iki seneng olahraga Voli


 
Naraguna iki pinter Renang


 
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Gasing


 
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Nèkeran


 
Naraguna iki nglakoni urip sehat kanthi ngilari Udud





Bintang WikiBesut

  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 13:43, 3 Juni 2011 (UTC)