ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ
Onigiri cheerleader.gif Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Basa Jawi Onigiri cheerleader.gif



JV089Yayu
Panganggo
JenengYayu Daulati
Tandha tangan Yayu link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV089Yayu rembugan 11:20 , 29 Juli 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
.

Nuwun, Nami kula, Yayu Daulati, mahasiswa Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni jurusan Pendidikan Bahasa Jawa. Angkatan 2009.

Asal kula saking Kutha Brebes.

Riwayat PandhidhikanBesut

  • SD (Sekolah Dasar) Negeri 01 Jubang ,

Kecamatan Bulakamba, Kabupaten Brebes

  • SMP {Sekolah Menengah Pertama) Negeri 01 Brebes,

Kecamatan Brebes, Kabupaten Brebes

  • MA (Madrasah Aliyah) Negeri 01 Brebes,

Kecamatan Brebes, Kabupaten Brebes

Arsip DiskusiBesut

Arsip Diskusi (Archive):
Replacement filing cabinet.svg
Diskusi Yayu
Diskusi Yayu Daulati