PL05 Faradisa
Panganggo
PL05 Faradisa userimage.jpg
JenengIhda Faradisa
Tandha tanganFaradisa (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
Onigiri cheerleader.gif
Pribadi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"

Nuwun sewu, tepangaken,

Nama kula, Ihda, jangkepipun Ihda Faradisa. Kula panitya Papat Limpad 2011 ingkang asalipun saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa. Kula asalipun saking kutha Kaliwungu, Kendhal, Jawa Tengah, Indonesia. Kula klairan Kendhal, 26 November 1989. Nuwun.

Ayo nguri-uri budhaya Jawa.

Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif


Bintang WikiBesut

  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:43, 3 Juni 2011 (UTC)


  BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng mBak Ihda minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 13.49 (UTC)


  The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Puryono ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.23 (UTC)

PersonawikiBesut

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
 
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


 
Panganggo iki nggunakaké Laptop


 
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP

 
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer

Keprigelan Maca
 
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


 
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
 
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


 
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


 
Panganggo iki klangenanné Bakso