Kutha Banyumas

(Kaelih saka Banyumas)
Kutha Banyumas
Jembar wewengkon ? km²
Penduduk ~?
 - Kepadatan ?/km²
Kode telepon 0281

- Situs web resmi: ?

Banyumas iku kutha cilik ing sisih kidul Jawa Tengah. Ing kutha iki mili kali Serayu sing muarané ing sagara kidul.

Alun-alun Banyumas taun 1905

Sajarah besut

Priksani Ugi besut

Cithakan:Kacamatan Banyumas