Indonésia Coat of Indonesia.png sug_rwuh[wonTenHi=wiki[pfiybsjwi Coat of Indonesia.png Indonésia


Altonz.JPG
Assalamualaikum (السلام عليكم)
Salam sejahtera (سلام سجهترا), Eoseo oseyo (어서 오세요), Konnichiwa (こんにちは), Welcome
Sugeng Rawuh

Nami kula, Agus 'Altonz' Waltono Coat of Indonesia.png tilas peserta Papat Limpad alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa ingkang samenika manggén ing Dèsa Klampok, Kutha Banjarnegara, Jawa Tengah, Indonésia. Smiley.pngSmiley.pngSmiley.pngSmiley.pngSmiley.png

(Ngudarasa)

Mijil

Kinanthi

Sinom

Asmarandana

Dhandhanggula

Gambuh

Maskumambang

Pangkur

Durma

Megatruh

Pocung

Sapunika wonten 58.163 artikel kanthi 45.275 panganggé ingkang kacathet.
You don't speak Javanese? Find more about this language!

Wikimedia-logo-20px.png Proyèk Wikimedia kagandhèng

Wikipedia punika satunggiling ènsiklopédhi bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wiktionary
Bausastra Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas abasa Jawi
Wikidata
Basis data bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Wikispecies
Prakawis spésies
Wikinews
Sumber warta bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Meta-Wiki
Ko'ordinasi proyèk Wikimedia