Klampok, Purwareja Klampok, Banjarnegara

désa ing Indonésia

Klampok iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Salah siji dhusun ingkang mlebet wonten kalurahan Klampok inggih punika dhusun Kiringan. ing dhusun Kiringan punika wonten tradhisi ingkang taksih dipunlestantunaken déning masarakat sakiwa tengenipun. Tradhisi punika tradhisi ziarah makam mbah Adipati Wirasaba. Umumipun ancasing para masarakat nglaksanakaken tradhisi ziarah wonten ing makam Wirasaba inggih punika para masarakat ngalap berkah (nyuwun berkah kanggé kasarasan, saha karaharjan).

Klampok
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPurwareja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kacamatan Purwareja