Tuduhaké menu pokok

Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Daftar iki daftar Kabupatèn lan Kutha ing Indonesia sing dipérang miturut provinsi

SumatraBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Acèh Barat Kabupatèn Acèh  
Acèh Barat Daya Kabupatèn Acèh  
Acèh Besar Kabupatèn Acèh  
Acèh Jaya Kabupatèn Acèh  
Acèh Selatan Kabupatèn Acèh  
Acèh Singkil Kabupatèn Acèh  
Acèh Tamiang Kabupatèn Acèh  
Acèh Tengah Kabupatèn Acèh  
Acèh Tenggara Kabupatèn Acèh  
Acèh Timur Kabupatèn Acèh  
Acèh Utara Kabupatèn Acèh  
Bener Meriah Kabupatèn Acèh  
Bireuen Kabupatèn Acèh  
Gayo Lues Kabupatèn Acèh  
Nagan Raya Kabupatèn Acèh  
Pidie Kabupatèn Acèh  
Pidie Jaya Kabupatèn Acèh  
Simeulue Kabupatèn Acèh  
Banda Acèh Kutha Acèh  
Langsa Kutha Acèh  
Lhokseumawe Kutha Acèh  
Sabang Kutha Acèh  
Subulussalam Kutha Acèh  
Asahan Kabupatèn Sumatera Utara  
Batu Bara Kabupatèn Sumatra Lor  
Dairi Kabupatèn Sumatra Lor  
Deli Serdang Kabupatèn Sumatra Lor  
Humbang Hasundutan Kabupatèn Sumatra Lor  
Karo Kabupatèn Sumatra Lor  
Labuhanbatu Kabupatèn Sumatra Lor  
Labuhanbatu Selatan Kabupatèn Sumatra Lor  
Labuhanbatu Utara Kabupatèn Sumatra Lor  
Langkat Kabupatèn Sumatra Lor  
Mandailing Natal Kabupatèn Sumatra Lor  
Nias Kabupatèn Sumatra Lor  
Nias Barat Kabupatèn Sumatra Lor  
Nias Selatan Kabupatèn Sumatra Lor  
Nias Utara Kabupatèn Sumatra Lor  
Padang Lawas Kabupatèn Sumatra Lor  
Padang Lawas Utara Kabupatèn Sumatra Lor  
Pakpak Bharat Kabupatèn Sumatra Lor  
Samosir Kabupatèn Sumatra Lor  
Serdang Bedagai Kabupatèn Sumatra Lor  
Simalungun Kabupatèn Sumatra Lor  
Tapanuli Selatan Kabupatèn Sumatra Lor  
Tapanuli Tengah Kabupatèn Sumatra Lor  
Tapanuli Utara Kabupatèn Sumatra Lor  
Toba Samosir Kabupatèn Sumatra Lor  
Binjai Kutha Sumatra Lor  
Gunungsitoli Kutha Sumatra Lor  
Medan Kutha Sumatra Lor  
Padangsidempuan Kutha Sumatra Lor  
Pematangsiantar Kutha Sumatra Lor  
Sibolga Kutha Sumatra Lor  
Tanjungbalai Kutha Sumatra Lor  
Tebing Tinggi Kutha Sumatra Lor  
Agam Kabupatèn Sumatra Kulon  
Dharmasraya Kabupatèn Sumatra Kulon  
Kapuloan Mentawai Kabupatèn Sumatra Kulon  
Lima Puluh Kota Kabupatèn Sumatra Kulon  
Padang Pariaman Kabupatèn Sumatra Kulon  
Pasaman Kabupatèn Sumatra Kulon  
Pasaman Barat Kabupatèn Sumatra Kulon  
Pesisir Selatan Kabupatèn Sumatra Kulon  
Sijunjung Kabupatèn Sumatra Kulon  
Solok Kabupatèn Sumatra Kulon  
Solok Selatan Kabupatèn Sumatra Kulon  
Tanah Datar Kabupatèn Sumatra Kulon  
Bukittinggi Kutha Sumatra Kulon  
Padang Kutha Sumatra Kulon  
Padangpanjang Kutha Sumatra Kulon  
Pariaman Kutha Sumatra Kulon  
Payakumbuh Kutha Sumatra Kulon  
Sawahlunto Kutha Sumatra Kulon  
Solok Kutha Sumatra Kulon  
Bengkalis Kabupatèn Riau  
Indragiri Hilir Kabupatèn Riau  
Indragiri Hulu Kabupatèn Riau  
Kampar Kabupatèn Riau  
KapuloanMeranti Kabupatèn Riau  
Kuantan Singingi Kabupatèn Riau  
Pelalawan Kabupatèn Riau  
Rokan Hilir Kabupatèn Riau  
Rokan Hulu Kabupatèn Riau  
Siak Kabupatèn Riau  
Dumai Kutha Riau  
Pekanbaru Kutha Riau  
Batanghari Kabupatèn Jambi  
Bungo Kabupatèn Jambi  
Kerinci Kabupatèn Jambi  
Merangin Kabupatèn Jambi  
Muaro Jambi Kabupatèn Jambi  
Sarolangun Kabupatèn Jambi  
Tanjung Jabung Barat Kabupatèn Jambi  
Tanjung Jabung Timur Kabupatèn Jambi  
Tebo Kabupatèn Jambi  
Jambi Kutha Jambi  
Sungai Penuh Kutha Jambi  
Banyuasin Kabupatèn Sumatra Kidul  
Empat Lawang Kabupatèn Sumatra Kidul  
Lahat Kabupatèn Sumatra Kidul  
Muara Enim Kabupatèn Sumatra Kidul  
Musi Banyuasin Kabupatèn Sumatra Kidul  
Musi Rawas Kabupatèn Sumatra Kidul  
Musi Rawas Utara Kabupatèn Sumatra Kidul  
Ogan Ilir Kabupatèn Sumatra Kidul  
Ogan Komering Ilir Kabupatèn Sumatra Kidul  
Ogan Komering Ulu Kabupatèn Sumatra Kidul  
Ogan Komering Ulu Selatan Kabupatèn Sumatra Kidul  
Ogan Komering Ulu Timur Kabupatèn Sumatra Kidul  
Penukal Abab Lematang Ilir Kabupatèn Sumatra Kidul  
Lubuklinggau Kutha Sumatra Kidul  
Pagar Alam Kutha Sumatra Kidul  
Palembang Kutha Sumatra Kidul  
Prabumulih Kutha Sumatra Kidul  
Bengkulu Selatan Kabupatèn Bengkulu  
Bengkulu Tengah Kabupatèn Bengkulu  
Bengkulu Utara Kabupatèn Bengkulu  
Kaur Kabupatèn Bengkulu  
Kepahiang Kabupatèn Bengkulu  
Lebong Kabupatèn Bengkulu  
Mukomuko Kabupatèn Bengkulu  
Rejang Lebong Kabupatèn Bengkulu  
Seluma Kabupatèn Bengkulu  
Bengkulu Kutha Bengkulu  
Lampung Barat Kabupatèn Lampung  
Lampung Selatan Kabupatèn Lampung  
Lampung Tengah Kabupatèn Lampung  
Lampung Timur Kabupatèn Lampung  
Lampung Utara Kabupatèn Lampung  
Mesuji Kabupatèn Lampung  
Pesawaran Kabupatèn Lampung  
Pesisir Barat Kabupatèn Lampung  
Pringsewu Kabupatèn Lampung  
Tanggamus Kabupatèn Lampung  
Tulang Bawang Kabupatèn Lampung  
Tulang Bawang Barat Kabupatèn Lampung  
Way Kanan Kabupatèn Lampung  
Bandar Lampung Kutha Lampung  
Metro Kutha Lampung  
Bintan Kabupatèn Kapuloan Riau  
Karimun Kabupatèn Kapuloan Riau  
KapuloanAnambas Kabupatèn Kapuloan Riau  
Lingga Kabupatèn Kapuloan Riau  
Natuna Kabupatèn Kapuloan Riau  
Batam Kutha Kapuloan Riau  
Tanjung Pinang Kutha Kapuloan Riau  
Bangka Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Bangka Barat Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Bangka Selatan Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Bangka Tengah Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Belitung Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Belitung Timur Kabupatèn Kapuloan Bangka Belitung  
Pangkal Pinang Kutha Kapuloan Bangka Belitung  

JawaBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Lebak Kabupatèn Banten  
Pandeglang Kabupatèn Banten  
Serang Kabupatèn Banten  
Tangerang Kabupatèn Banten  
Cilegon Kutha Banten  
Serang Kutha Banten  
Tangerang Kutha Banten  
Tangerang Selatan Kutha Banten  
KapuloanSeribu Kabupatèn administrasi Jakarta
Jakarta Barat Kutha administrasi Jakarta  
Jakarta Pusat Kutha administrasi Jakarta  
Jakarta Selatan Kutha administrasi Jakarta  
Jakarta Timur Kutha administrasi Jakarta  
Jakarta Utara Kutha administrasi Jakarta  
Bandung Kabupatèn Jawa Barat  
Bandung Barat Kabupatèn Jawa Barat  
Bekasi Kabupatèn Jawa Barat  
Bogor Kabupatèn Jawa Barat  
Ciamis Kabupatèn Jawa Barat  
Cianjur Kabupatèn Jawa Barat  
Cirebon Kabupatèn Jawa Barat  
Garut Kabupatèn Jawa Barat  
Indramayu Kabupatèn Jawa Barat  
Karawang Kabupatèn Jawa Barat  
Kuningan Kabupatèn Jawa Barat  
Majalengka Kabupatèn Jawa Barat  
Pangandaran Kabupatèn Jawa Barat  
Purwakarta Kabupatèn Jawa Barat  
Subang Kabupatèn Jawa Barat  
Sukabumi Kabupatèn Jawa Barat  
Sumedang Kabupatèn Jawa Barat  
Tasikmalaya Kabupatèn Jawa Barat  
Bandung Kutha Jawa Barat  
Banjar Kutha Jawa Barat  
Bekasi Kutha Jawa Barat  
Bogor Kutha Jawa Barat  
Cimahi Kutha Jawa Barat  
Cirebon Kutha Jawa Barat  
Dhépok Kutha Jawa Barat  
Sukabumi Kutha Jawa Barat  
Tasikmalaya Kutha Jawa Barat  
Cilacap Kabupatèn Jawa Tengah  
Banyumas Kabupatèn Jawa Tengah  
Purbalingga Kabupatèn Jawa Tengah  
Banjarnegara Kabupatèn Jawa Tengah  
Kebumen Kabupatèn Jawa Tengah  
Purworejo Kabupatèn Jawa Tengah  
Wonosobo Kabupatèn Jawa Tengah  
Magelang Kabupatèn Jawa Tengah  
Boyolali Kabupatèn Jawa Tengah  
Klaten Kabupatèn Jawa Tengah  
Sukoharjo Kabupatèn Jawa Tengah  
Wanagiri Kabupatèn Jawa Tengah  
Karanganyar Kabupatèn Jawa Tengah  
Sragen Kabupatèn Jawa Tengah  
Grobogan Kabupatèn Jawa Tengah  
Blora Kabupatèn Jawa Tengah  
Rembang Kabupatèn Jawa Tengah  
Pati Kabupatèn Jawa Tengah  
Kudus Kabupatèn Jawa Tengah  
Jepara Kabupatèn Jawa Tengah  
Demak Kabupatèn Jawa Tengah  
Semarang Kabupatèn Jawa Tengah  
Temanggung Kabupatèn Jawa Tengah  
Kendal Kabupatèn Jawa Tengah  
Batang Kabupatèn Jawa Tengah  
Pekalongan Kabupatèn Jawa Tengah  
Pemalang Kabupatèn Jawa Tengah  
Tegal Kabupatèn Jawa Tengah  
Brebes Kabupatèn Jawa Tengah  
Magelang Kutha Jawa Tengah  
Surakarta Kutha Jawa Tengah  
Salatiga Kutha Jawa Tengah  
Semarang Kutha Jawa Tengah  
Pekalongan Kutha Jawa Tengah  
Tegal Kutha Jawa Tengah  
Bangkalan Kabupatèn Jawa Wétan  
Banyuwangi Kabupatèn Jawa Wétan  
Blitar Kabupatèn Jawa Wétan  
Bojonegoro Kabupatèn Jawa Wétan  
Bondowoso Kabupatèn Jawa Wétan  
Gresik Kabupatèn Jawa Wétan  
Jember Kabupatèn Jawa Wétan  
Jombang Kabupatèn Jawa Wétan  
Kediri Kabupatèn Jawa Wétan  
Lamongan Kabupatèn Jawa Wétan  
Lumajang Kabupatèn Jawa Wétan  
Madiun Kabupatèn Jawa Wétan  
Magetan Kabupatèn Jawa Wétan  
Malang Kabupatèn Jawa Wétan  
Mojokerto Kabupatèn Jawa Wétan  
Nganjuk Kabupatèn Jawa Wétan  
Ngawi Kabupatèn Jawa Wétan  
Pacitan Kabupatèn Jawa Wétan  
Pamekasan Kabupatèn Jawa Wétan  
Pasuruan Kabupatèn Jawa Wétan  
Ponorogo Kabupatèn Jawa Wétan  
Probolinggo Kabupatèn Jawa Wétan  
Sampang Kabupatèn Jawa Wétan  
Sidoarjo Kabupatèn Jawa Wétan  
Situbondo Kabupatèn Jawa Wétan  
Sumenep Kabupatèn Jawa Wétan  
Trenggalek Kabupatèn Jawa Wétan  
Tuban Kabupatèn Jawa Wétan  
Tulungagung Kabupatèn Jawa Wétan  
Batu Kutha Jawa Wétan  
Blitar Kutha Jawa Wétan  
Kediri Kutha Jawa Wétan  
Madiun Kutha Jawa Wétan  
Malang Kutha Jawa Wétan  
Mojokerto Kutha Jawa Wétan  
Pasuruan Kutha Jawa Wétan  
Probolinggo Kutha Jawa Wétan  
Surabaya Kutha Jawa Wétan  
Bantul Kabupatèn Yogyakarta  
Gunungkidul Kabupatèn Yogyakarta  
Kulon Praga Kabupatèn Yogyakarta  
Sléman Kabupatèn Yogyakarta  
Yogyakarta Kutha Yogyakarta  

KalimantanBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Bengkayang Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Kapuas Hulu Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Kayong Utara Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Ketapang Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Kubu Raya Kabupatèn Kalimantan Kulon 150px
Landak Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Melawi Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Mempawah Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Sambas Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Sanggau Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Sekadau Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Sintang Kabupatèn Kalimantan Kulon  
Pontianak Kutha Kalimantan Kulon  
Singkawang Kutha Kalimantan Kulon  
Barito Selatan Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Barito Timur Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Barito Utara Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Gunung Mas Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Kapuas Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Katingan Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Kotawaringin Barat Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Kotawaringin Timur Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Lamandau Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Murung Raya Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Pulang Pisau Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Sukamara Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Seruyan Kabupatèn Kalimantan Tengah  
Palangka Raya Kutha Kalimantan Tengah  
Balangan Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Banjar Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Barito Kuala Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Hulu Sungai Selatan Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Hulu Sungai Tengah Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Hulu Sungai Utara Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Kotabaru Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Tabalong Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Tanah Bumbu Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Tanah Laut Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Tapin Kabupatèn Kalimantan Kidul  
Banjarbaru Kutha Kalimantan Kidul  
Banjarmasin Kutha Kalimantan Kidul  
Berau Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Kutai Barat Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Kutai Kartanegara Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Kutai Timur Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Mahakam Ulu Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Paser Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Penajam Paser Utara Kabupatèn Kalimantan Wétan  
Balikpapan Kutha Kalimantan Wétan  
Bontang Kutha Kalimantan Wétan  
Samarinda Kutha Kalimantan Wétan  
Nunukan Kabupatèn Kalimantan Lor  
Bulungan Kabupatèn Kalimantan Lor  
Malinau Kabupatèn Kalimantan Lor  
Tana Tidung Kabupatèn Kalimantan Lor  
Tarakan Kutha Kalimantan Lor  

Nusa TenggaraBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Badung Kabupatèn Bali
Bangli Kabupatèn Bali
Buleleng Kabupatèn Bali
Gianyar Kabupatèn Bali
Jembrana Kabupatèn Bali
Karangasem Kabupatèn Bali
Klungkung Kabupatèn Bali
Tabanan Kabupatèn Bali
Denpasar Kutha Bali
Bima Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Dompu Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Lombok Barat Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Lombok Tengah Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Lombok Timur Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Lombok Utara Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Sumbawa Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Sumbawa Barat Kabupatèn Nusa Tenggara Kulon  
Bima Kutha Nusa Tenggara Kulon  
Mataram Kutha Nusa Tenggara Kulon  
Alor Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Belu Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Ende Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Flores Timur Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Kupang Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Lembata Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Malaka Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Manggarai Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Manggarai Barat Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Manggarai Timur Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Ngada Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Nagekeo Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Rote Ndao Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sabu Raijua Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sikka Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sumba Barat Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sumba Barat Daya Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sumba Tengah Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Sumba Timur Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Timor Tengah Selatan Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Timor Tengah Utara Kabupatèn Nusa Tenggara Wétan  
Kupang Kutha Nusa Tenggara Wétan  

SulawesiBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Bolaang Mongondow Kabupatèn Sulawesi Lor  
Bolaang Mongondow Selatan Kabupatèn Sulawesi Lor  
Bolaang Mongondow Timur Kabupatèn Sulawesi Lor  
Bolaang Mongondow Utara Kabupatèn Sulawesi Lor  
KapuloanSangihe Kabupatèn Sulawesi Lor  
KapuloanSiau Tagulandang Biaro Kabupatèn Sulawesi Lor  
KapuloanTalaud Kabupatèn Sulawesi Lor  
Minahasa Kabupatèn Sulawesi Lor  
Minahasa Selatan Kabupatèn Sulawesi Lor  
Minahasa Tenggara Kabupatèn Sulawesi Lor  
Minahasa Utara Kabupatèn Sulawesi Lor  
Bitung Kutha Sulawesi Lor  
Kotamobagu Kutha Sulawesi Lor  
Manado Kutha Sulawesi Lor  
Tomohon Kutha Sulawesi Lor  
Majene Kabupatèn Sulawesi Kulon  
Mamasa Kabupatèn Sulawesi Kulon  
Mamuju Kabupatèn Sulawesi Kulon  
Mamuju Tengah Kabupatèn Sulawesi Kulon 150px
Mamuju Utara Kabupatèn Sulawesi Kulon  
Polewali Mandar Kabupatèn Sulawesi Kulon  
Banggai Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Banggai Kepulauan Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Banggai Laut Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Buol Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Donggala Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Morowali Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Morowali Utara Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Parigi Moutong Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Poso Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Sigi Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Tojo Una-Una Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Tolitoli Kabupatèn Sulawesi Tengah  
Palu Kutha Sulawesi Tengah  
Bantaeng Kabupatèn Sulawesi Kidul
Barru Kabupatèn Sulawesi Kidul
Bone Kabupatèn Sulawesi Kidul
Bulukumba Kabupatèn Sulawesi Kidul
Enrekang Kabupatèn Sulawesi Kidul
Gowa Kabupatèn Sulawesi Kidul
Jeneponto Kabupatèn Sulawesi Kidul
KapuloanSelayar Kabupatèn Sulawesi Kidul
Luwu Kabupatèn Sulawesi Kidul
Luwu Timur Kabupatèn Sulawesi Kidul
Luwu Utara Kabupatèn Sulawesi Kidul
Maros Kabupatèn Sulawesi Kidul
Pangkajene dan Kepulauan Kabupatèn Sulawesi Kidul
Pinrang Kabupatèn Sulawesi Kidul
Sidenreng Rappang Kabupatèn Sulawesi Kidul
Sinjai Kabupatèn Sulawesi Kidul
Soppeng Kabupatèn Sulawesi Kidul
Takalar Kabupatèn Sulawesi Kidul
Tana Toraja Kabupatèn Sulawesi Kidul
Toraja Utara Kabupatèn Sulawesi Kidul
Wajo Kabupatèn Sulawesi Kidul
Makassar Kabupatèn Sulawesi Kidul
Palopo Kutha Sulawesi Kidul
Parepare Kutha Sulawesi Kidul
Bombana Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Buton Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Buton Selatan Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Buton Tengah Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Buton Utara Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Kolaka Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Kolaka Timur Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Kolaka Utara Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Konawe Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Konawe Kepulauan Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Konawe Selatan Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Konawe Utara Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Muna Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Muna Barat Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Wakatobi Kabupatèn Sulawesi Kidul-Wétan  
Bau-Bau Kutha Sulawesi Kidul-Wétan  
Kendari Kutha Sulawesi Kidul-Wétan  
Boalemo Kabupatèn Gorontalo  
Bone Bolango Kabupatèn Gorontalo  
Gorontalo Kabupatèn Gorontalo  
Gorontalo Utara Kabupatèn Gorontalo  
Pohuwato Kabupatèn Gorontalo  
Gorontalo Kutha Gorontalo  

Maluku lan Maluku LorBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Buru Kabupatèn Maluku  
Buru Selatan Kabupatèn Maluku  
Kapuloan Aru Kabupatèn Maluku  
Kapuloan Tanimbar Kabupatèn Maluku  
Maluku Barat Daya Kabupatèn Maluku  
Maluku Tengah Kabupatèn Maluku  
Maluku Tenggara Kabupatèn Maluku  
Seram Pérangan Barat Kabupatèn Maluku  
Seram Pérangan Timur Kabupatèn Maluku  
Ambon Kutha Maluku  
Tual Kutha Maluku  
Halmahera Barat Kabupatèn Maluku Lor
Halmahera Tengah Kabupatèn Maluku Lor
Halmahera Timur Kabupatèn Maluku Lor
Halmahera Selatan Kabupatèn Maluku Lor
Halmahera Utara Kabupatèn Maluku Lor
Kapuloan Sula Kabupatèn Maluku Lor
Pulau Morotai Kabupatèn Maluku Lor
Pulau Taliabu Kabupatèn Maluku Lor
Ternate Kutha Maluku Lor
Tidore Kepulauan Kutha Maluku Lor

Papua lan Papua KulonBesut

Jeneng Jinis Provinsi Gambar bumi
Fakfak Kabupatèn Papua Kulon
Kaimana Kabupatèn Papua Kulon
Manokwari Kabupatèn Papua Kulon
Manokwari Selatan Kabupatèn Papua Kulon
Maybrat Kabupatèn Papua Kulon
Pegunungan Arfak Kabupatèn Papua Kulon
Raja Ampat Kabupatèn Papua Kulon
Sorong Kabupatèn Papua Kulon
Sorong Selatan Kabupatèn Papua Kulon
Tambrauw Kabupatèn Papua Kulon
Teluk Bintuni Kabupatèn Papua Kulon
Teluk Wondama Kabupatèn Papua Kulon
Sorong Kutha Papua Kulon
Asmat Kabupatèn Papua
Biak Numfor Kabupatèn Papua
Boven Digoel Kabupatèn Papua
Deiyai Kabupatèn Papua
Dogiyai Kabupatèn Papua
Intan Jaya Kabupatèn Papua
Jayapura Kabupatèn Papua
Jayawijaya Kabupatèn Papua
Keerom Kabupatèn Papua
Kapuloan Yapen Kabupatèn Papua
Lanny Jaya Kabupatèn Papua
Mamberamo Raya Kabupatèn Papua
Mamberamo Tengah Kabupatèn Papua
Mappi Kabupatèn Papua
Merauke Kabupatèn Papua
Mimika Kabupatèn Papua
Nabire Kabupatèn Papua
Nduga Kabupatèn Papua
Paniai Kabupatèn Papua
Pegunungan Bintang Kabupatèn Papua
Puncak Kabupatèn Papua
Puncak Jaya Kabupatèn Papua
Sarmi Kabupatèn Papua
Supiori Kabupatèn Papua
Tolikara Kabupatèn Papua
Waropen Kabupatèn Papua
Yahukimo Kabupatèn Papua
Yalimo Kabupatèn Papua
Jayapura Kutha Papua