Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Acèh Besar

kabupatèn ing provinsi Acèh, Indonésia

Koordinat: 5°22′N 95°30′E / 5.367°N 95.500°E / 5.367; 95.500

{{{jeneng}}}
Lambang Kab Aceh Besar.jpg
Lambang Kabupatèn Acèh Besar


300px
Peta lokasi Kabupatèn Acèh Besar di Acèh
Koordinat: 5°22′02″N 95°31′52″E / 5.3672°N 95.5312°E / 5.3672; 95.5312
Propinsi Acèh
Pamaréntahan
 - DAU Rp. 452.068.799.000,-(2011)[1]
Luas 2.686 km2
Gunggung cacah jiwa
 - Total 310.811 jiwa [2]
 - Kepadatan 115,72 jiwa/km2
Démografi
 - Kode area telepon 0651
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web http://www.acehbesarkab.go.id/

Kabupatèn Acèh Besar iku siji kabupatèn ing Nanggröe Acèh Darussalam.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut