Tuduhaké menu pokok

Kalurahan iku wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dibawahi Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi ékan administratif pamaréntahan ngisor kaloro sawise RT/RW.

Uga delengenBesut