Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

353 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: +1 seka prastawa anyar
* [[1991]] - [[Pakta Warsawa]] dipunpungkasi sacara resmi.
* [[1997]] - [[Britania Raya]] masrahaken [[Hongkong]] dhumateng [[Republik Rakyat Tiongkok]].
* [[2012]] - Final Piala Éropah kanggé bal-balan [[UEFA Euro 2012]] dipunwontenaken ing [[Kiev]], [[Ukraina]]. Tetandhingan final punika antawis [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lawan [[Tim nasional bal-balan Italia|Italia]]. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Italia. Saweg sapindhah jawara Eropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.
 
== Wiyosan ==
8.252

besutan