Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

7 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|footnotes=
}}
'''Republik Kolombia''' kuwi sawijining [[negara]] ing lor-kulon [[Amerika Kidul]] kang [[alas]]é ketel. Watara 72% wewengkoné arupa kawasan alas. Kolombia wewatesan karo [[Segara Karibia]] ing sisih lor lan kulon-lor; [[Venezuela]] lan [[Brasil]] ing sisih wétan; [[Peru]] lan [[Ekuador]] ing [[kidul;]] sarta [[Panama]] lan [[Samudra Pasifik]] ing sisih kulon. Kolombia minangka negara kang ngasilaké [[kopi]] paling akèh kaloro ing donya sawisé [[Brasil]]. Negara kang diliwati garis [[khatulistiwa]] iki uga ngasilaké watu aji [[zamrud]]. Mèh 95% konsumsi [[zamrud]] donya asal saka negara iki. Jembar wilayah watara ping lorosetengahé pulo [[Sumatra]], [[Indonesia]].
 
== Delengen uga ==