Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

31 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala njawi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|it}} (2) using AWB (10903)
[[Kategori:Wong urip]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
{{Link FA|it}}
{{Link FA|sl}}
1.673

besutan